Experter inom Plattsättning som tar ditt hem till nästa nivå

Välkommen till TA Plattsättning & Snickerier AB – Plattsättning Norrköping

Plattsättning Norrköping SÄKERHET SERVICE SKICKLIGHET

Plattsättning Norrköping – Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster till en mångfald av kunder, inklusive privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i hela regionen. Oavsett om du planerar en uppfräschning av ditt hem, en större renovering av din fastighet eller en kommersiell ombyggnad är vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

För privatpersoner agerar vi som totalentreprenör, vilket innebär att vi tar ansvar för hela projektet från början till slut. Som din dedikerade kontaktperson samordnar vi varje steg i processen, samarbetar nära med andra yrkesgrupper såsom målare, VVS-installatörer, elektriker och andra specialister för att säkerställa att ditt projekt utförs smidigt och effektivt.

En viktig del av vårt arbete är att hålla oss uppdaterade och säkra, därför innehar vi BKR behörighet (Byggkeramikrådet), vilket är en garanti för hög kompetens och kvalitet inom keramiskt byggande.

VILKA vi är

Vi är TA Plattsättning & Snickeri AB, en erfaren och pålitlig partner inom plattsättning, badrumsrenovering och golvläggning. Med BKR behörighet och som totalentreprenör för privatpersoner, strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa och skräddarsydda lösningar till våra kunder i hela länet.

Plattsättning Norrköping

Vad vi gör

Vi specialiserar oss på att utföra badrumsrenoveringar och andra typer av kakel- och klinkerbeklädnader. Som totalentreprenör tar vi även hand om enklare puts- och murarbeten samt snickerier. Med vår expertis och fokus på kvalitet och precision, skapar vi skräddarsydda lösningar som förvandlar ditt utrymme till något extraordinärt.

Plattsättning Norrköping

VÅRA TJÄNSTER

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av professionella tjänster inom plattsättning, badrumsrenovering, golvläggning och mycket mer. Oavsett om du behöver förnya ditt badrum, förbättra din golvyta eller skapa en elegant plattsättning, är vi här för att hjälpa till.

Utforska våra specialiserade tjänster nedan och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar för ditt hem eller företag.

TA Plattsättning & Snickerier AB

0735266617